Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I

Vydáno: 15.11.2017
Tisk článku
Autor: Fórum zdravé výživy
Další ze seminářů Bezpečné výživy se bude konat dne 9. prosince 2017 na VŠCHT v Praze.

V sobotu 9. prosince pořádá Fakulta potravinářské a biochemické technologie Ústavu analýzy potravin a výživy VŠCHT  Praha další ze seminářů Bezpečné výživy. Tentokrát na téma Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky. Jako vždy velmi zajímavý program plný přednášejících z řad předních odborníků svých oborů.

Program

8,55 Zahájení konference Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
9,00 – 10,00 Legislativní rámec pro potraviny nového typu Mgr. Karolína Mikanová
10,15 – 11,15 Duše a střevo – střevní mikrobiom a psychika MUDr. Radkin Honzák
11,30 – 12,30 Principy toxikologie potravin Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
13,30 – 14,15 Probiotika a střevní mikrobiom RNDr. Monika Cahová, Ph.D.
14,30 – 15,30 Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
15,45 – 16,05 Představení portfolia firmy Rawvolution a ochutnávka Ing. Anna Tobolková
16,05 – 16,50 Vybrané potraviny nového typu (Novel Food)  – vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti, 1. část Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,

 

Ing. Vojtech Ilko, Ph.D.

16,50 – 17,00 Diskuse a ukončení semináře Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 

Seznam přednášejících

RNDr. Monika Cahová, Ph.D.
Centrum experimentální medicíny, IKEM Praha

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  
Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha

MUDr. Radkin Honzák
IKEM Praha a Ústav všeobecného lékařství 1. LF UK

Ing. Vojtech Ilko, Ph.D.  
Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha

Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D. 
VOŠZ a SZŠ 5. května, Praha 4 & Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha

Mgr. Karolína Mikanová
Ministerstvo zemědělství ČR, Odbor bezpečnosti potravin

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha

Ing. Anna Tobolková
Rawvolution s.r.o, Modletice 80

Seminář bude probíhat v sobotu 9. prosince od 8,20 do 17 hodin, na adrese VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6, posluchárna B II.


Základní informace o semináři najdete zde.

Přihlášku k účasti můžete vyplnit zde.


Zdroj: Fórum zdravé výživy