Výživa, potraviny a zdraví 2025 – studentská konference – Praha

Pořadatel: Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o. pod záštitou České zemědělské univerzity, Praha
Termín akce: 5. června 2025
Místo konání: Potravinářský pavilon ČZU (Výukové centrum zpracování zemědělských produktů)
Kamýcká 129, Praha 6 – Suchdol, 165 00, https://potravinarskypavilon.cz
Prezentace:
- Konference je určena k prezentaci témat bakalářských, magisterských a doktorandských prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
- Délka jedné prezentace je 15 min.
Pokyny pro přihlašování a zasílání abstraktů:
- Abstrakty mohou být předkládány v českém i anglickém jazyce. Délka textu abstraktu je omezena na 1500 znaků včetně mezer. Název abstraktu, jména autorů a název pracoviště se do tohoto limitu nezapočítávají. Abstrakty se přihlašují prostřednictvím formuláře
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebjrj043YyCp6jxvUxzvZl1lgLB3XcaQBxz8CqBdaz6y5MSA/viewform?usp=preview - Termín ukončení podávání abstraktů: 16. 5. 2025 do 23:55 hodin (pátek).
- Po uzávěrce budou abstrakty vyhodnoceny odbornou komisí Společnosti pro výživu a ČZU. Na základě hodnocení odborné komise budou nejlépe hodnocené abstrakty přijaty k přednášce.
Uchazeči obdrží rozhodnutí odborné komise o přijetí k prezentaci 26. 5. 2025 (pondělí)
Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na Studentské konferenci, roční členství ve Společnosti pro výživu spojené s elektronickým časopisem Výživa, potraviny a zdraví zdarma. Vítězové obdrží navíc volný vstup na vybrané dvě odborné akce, pořádané Společností pro výživu.
Vstup na Studentskou konferenci je volný.
Odborní garanti konference:
MUDr. Petr Tláskal, CSc. – Společnost pro výživu
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. – Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT
Prof. Ing. Lenka Kouřimská , Ph.D. – Česká zemědělská univerzita, Praha
Zdroj: Společnost pro výživu