Webinář EFSA k aktualizovanému návrhu stanoviska ke zdravotním rizikům spojeným s přítomností chloristanu v potravinách
Webinář EFSA k aktualizovanému návrhu stanoviska ke zdravotním rizikům spojeným s přítomností chloristanu v potravinách se bude konat online dne 28. ledna 2025 od 11.30 do 13.30 hodin středoevropského času.
Uzávěrka registrace na webinář je 23. ledna 2025 – 12:00 (CET)
Úřad EFSA pořádá tento webinář k aktualizovanému návrhu stanoviska k rizikům pro lidské zdraví v souvislosti s přítomností chloristanu v potravinách, který je nyní otevřen k veřejné konzultaci do 11. února 2025.
Cílem webináře je představit výsledky aktualizovaného návrhu posouzení rizik pro lidské zdraví souvisejících s přítomností chloristanu v potravinách.
Za tímto účelem budou moci účastníci webináře do 17. ledna prostřednictvím registračního formuláře webináře předkládat případné dotazy nebo potřeby vysvětlení. Registrační formulář webináře nenahrazuje formulář pro veřejnou konzultaci. Jeho cílem je výhradně shromáždit dotazy k tématům, která budou během webináře řešena.
Pro koho je webinář?
Setkání je určeno všem zúčastněným stranám, které se zajímají o aktualizovaný návrh stanoviska úřadu EFSA k rizikům pro lidské zdraví v souvislosti s přítomností chloristanu v potravinách.
Jazykem webináře bude angličtina, překlad nebude zajištěn.
Online registrace
Registrační formulář naleznete na adrese: https://events.efsa.europa.eu/event/ar/776/webinar-on-perchlorate-on-food.
Upozorňujeme, že registrace může být ukončena po dosažení maximálního počtu účastníků nebo nejpozději do 23. ledna 2025.
Nenechte si tuto událost ujít, zaregistrujte se ještě dnes!
Po uzavření registrace a v případě, že počet registrací překročí kapacitu nástroje webináře, si EFSA vyhrazuje právo vybrat registrované účastníky, kteří se zúčastní živé akce. Registrovaní, kteří nebudou vybráni k účasti na živé akci, budou informováni, jakmile bude záznam zpřístupněn na internetových stránkách EFSA.
Odkaz na připojení bude vybraným účastníkům sdělen několik dní před akcí.
Kontakt: Pro více informací neváhejte kontaktovat organizační výbor na adrese webinars@efsa.europa.eu.
Veřejná konzultace EFSA: aktualizace hodnocení zdravotního rizika chloristanu v potravinách, odkazy:
- „Veřejná konzultace EFSA: aktualizace hodnocení zdravotního rizika chloristanu v potravinách“ – odkaz na článek na webu bezpecnostpotravin.cz
- Public consultation: Update of the Scientific Opinion on the risks for human health related to the presence of perchlorate in food – odkaz na webové stránky EU
Zdroj: EFSA