Konference – Kdy se stává plant-based imitace skutečnou alternativou?
Vydáno: 14. 11. 2023
Autor: PK ČR
Potravinářská komora České republiky, Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny pořádá konferenci:
Kdy se stává plant-based imitace skutečnou alternativou?
Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha
Datum konání: středa 6. 12. 2023 od 9.00 hodin
Program bude kompletní v nejbližších dnech.
Z programu vybíráme:
- Udržitelný potravinový systém / Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
- Proteinový plán EU / Mgr. Adéla Paďourková
- Doporučení FAO k potravinám živočišného původu / doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.
- Historie názvosloví potravin živočišného původu / doc. PhDr. Martin Franc, Ph.D.
- Máme na trhu skutečné rostlinné alternativy potravin živočišného původu / doc. Ing. Šárka Horáčková, Ph.D.
a další…
Konferenci organizuje: Potravinářská komora České republiky, Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny.
V případě zájmu pište na kavanova@foodnet.cz.
Zdroj: PK ČR