PK ČR uspořádá cyklus seminářů na téma „Trendy v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování“
Potravinářská komora uspořádá cyklus seminářů v průběhu dubna a května 2017.
Foto: Shutterstock
PK ČR uspořádá v průběhu dubna a května cyklus seminářů věnovaných trendům v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování. Předběžná pozvánka je k dispozici v příloze. Vstup je bez vložného.
Informační akce je zaměřena na postupy detekce falšování potravin, které zahrnují dva přístupy v principu se prolínající a vycházející ze skutečnosti, že autentický produkt obsahuje charakteristické látky v určitém množství odpovídajícím použitým surovinám a technologii. Vzhledem k tomu, že vývoj metod hodnocení autenticity potravin a detekce falšování je nekonečný, budou účastníci semináře seznámeni s rozvíjející se možností nových zejm. instrumentálních postupů a rozšiřování možností provedení současných analýz.
Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):
|
11. dubna 2017 |
|
12. dubna 2017 |
|
19. dubna 2017 |
|
25. dubna 2017 |
|
26. dubna 2017 |
|
3. května 2017 |
|
10. května 2017 |
|
16. května 2017 |
|
17. května 2017 |
|
23. května 2017 |
Změna místa konání v konkrétním městě vyhrazena.
Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz
Pro více informací kontaktujte:
JUDr. Zdenka Ehlová
Potravinářská komora ČR
Počernická 96/272
108 03 Praha 10 – Malešice
tel.: +420 296 411 193
mobil: +420 724 218 765
ehlova@foodnet.cz
www.foodnet.cz
-
Trendy v autenticitě potravin_pozvánka.pdf [171.34 KB]
Zdroj: PK ČR