Semináře PK ČR – Hodnocení nutričních vlastností potravin a jejich vliv na jakost
PK ČR pořádá cyklus informačních seminářů.
Potravinářská komora ČR uspořádá v únoru a březnu cyklus informačních seminářů pro zemědělce, potravináře a pracovníky výzkumných a vzdělávacích institucí činných v zemědělské a potravinářské oblasti týkající se možných inovací a reformulací v potravinářském průmyslu.
Upozorňujeme případné zájemce o registraci, že termíny v Praze, Pardubicích a Plzni jsou již obsazeny !
Cílem informační akce je seznámit účastníky z řad provozovatelů potravinářských podniků s možnostmi hodnocení nutričních vlastností potravin a naučit je správně tyto poznatky aplikovat. Není například důležité obsah některých látek pouze snižovat, ale zároveň být si vědom i technologických možností a dopadu na zdravotní stav. V této souvislosti se účastníci seznámí s možnostmi, které jim v této oblasti umožňuje platná legislativa. Zároveň budou zmíněny některé mýty šířené o určitých potravinách.
Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):
Praha, Hotel ILF, Budějovická 15, Praha 4, 141 00 |
6. února 2018 |
Plzeň, Hotel TREND, Kovářská 13a, 301 00 |
7. února 2018 |
Pardubice, Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, 530 03 |
13. února 2018 |
České Budějovice, Clarion Congress Hotel, Pražská třída 14, 370 01 |
14. února 2018 |
Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01 |
20. února 2018 |
Ústí n. Labem, Hotel Vladimir, Masarykova 36, 400 01 |
22. února 2018 |
Liberec, Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01 |
6. března 2018 |
Hradec Králové, Hotel Nové Adalbertinum, Velké nám. 32, 500 00 |
7. března 2018 |
Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703/84, 700 30 |
13. března 2018 |
Brno, Hotel Slavia, Solniční 243/17, 602 00 |
14. března 2018 |
Na seminář je nutné se REGISTROVAT ! Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz Vyčkejte potvrzení registrace !
Upozorňujeme, že možnost parkování účastníkům není zajištěna
nutricni_vlastnosti_pozvanka_leden2018.pdf [374.12 KB]
Zdroj: PK ČR