Bezpečnost potravin

Upozornění na nebezpečný výrobek: kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina

Vydáno: 18. 4. 2019
Autor: HSHMP

Informace HSHMP

Hygienická stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) šetřila onemocnění salmonelózou.

V rámci hygienického šetření byly odebrány vzorky potravin a  u jednoho z nich byla prokázána přítomnost bakterií rodu Salmonella.  

Jedná se o výrobek:  

Název výrobku

Prodejce

Číslo šarže

Země původu

Datum  minimální trvanlivosti

kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina

Bidfood Czech Republic, s.r.o.
sídlo:  V Růžovém údolí 553, 278 01, Kralupy nad Vltavou – Mikovice; IČO: 28234642

1909220324

Polsko

25. 8. 2020

 
 

FOTO výrobku
kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina;
prodejce: Bidfood Czech Republic, s. r. o., 
sídlo: V Růžovém údolí 553, 278 01, Kralupy nad Vltavou – Mikovice;
IČO: 28234642 číslo šarže: 1909220324;
země původu: Polsko;
datum minimální trvanlivosti: 25. 8. 2020 

HSHMP doporučuje předmětný výrobek nekonzumovat a vyčkat dalších  pokynů, zda výrobek vracet dodavateli, o kterých rozhodne Ministerstvo zdravotnictví ve spolupráci se Státní veterinární správou České republiky.

V Praze 17. 4. 2019

Mgr. Ivana Průšová
odbor hygieny dětí a mladistvých
vedoucí oddělení poboček Západ, Severozápad a Sever

 

Zdroj: HSHMP