PK ČR a ČTPPP vyhlašují v roce 2020 již sedmý ročník soutěže o nejlepší inovativní potravinářský výrobek
Přihlášení výrobků je možné do 30. 6. 2020.
Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlašují v roce 2020 již sedmý ročník soutěže „Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“.
Cílem této soutěže je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků. Prostřednictvím této soutěže bychom zároveň rádi inspirovali ostatní potravinářské společnosti k inovativnímu přístupu k práci.
Inovace jsou rozděleny do následujících kategorií:
a) Bezpečnost potravin
b) Reformulace roku
c) Potraviny pro zvláštní výživu
Přihlášení výrobků do soutěže bude probíhat od 31. 3. do 30. 6. 2020. Podrobné informace o soutěži najdou zájemci na stránkách Potravinářské komory České republiky. Pravidla soutěže, vodítka pro zařazení do jednotlivých kategorií zůstávají stejná jako v roce 2019.
- Prihlaska_2020.docx [184.91 KB]
- Prihlaska_2020.pdf [350.91 KB]
- Zpravodaj_vyhlášení 7. ročníku soutěže _Cena PK ČR.pdf [442.16 KB]
Zdroj: PK ČR