Bezpečnost potravin

Pozvánka na Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II: Reformulace potravin ve vybraných oblastech

Vydáno: 19. 8. 2020
Autor: PK ČR

Seminář se bude konat 9. září 2020 v NZM Praha.

Pozvánka na Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II

09. 09. 2020, 10:00-15:00
Národní zemědělské muzeum, s. p. o., velký sál,
Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech.
V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství. 

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!
Více informací a možnost přihlášení naleznete: ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706
Účast na výše uvedených akcí je BEZPLATNÁ.

 

Program naleznete v příloze

 

 

Zdroj: PK ČR