Bezpečnost potravin

Seminář „Nové trendy v potravinářství a jejich možný dopad na výživu“

Vydáno: 12. 11. 2021
Autor: PK ČR

Seminář pořádá PK ČR dne 8. prosince 2021.

Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny si Vás dovolují pozvat na seminář, který se uskuteční 8. prosince 2021 od 9.00 hodin Národní zemědělské muzeum, s. p. o., velký sál, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7.

Svoji účast na semináři potvrďte, prosím, u paní Lenky Vondruškové ze sekretariátu PK ČR na e-mail: vondruskova@foodnet.cz, a to nejpozději do 3. prosince 2021

Pro více informací kontaktujte D.Gabrovskou na e-mailu: gabrovska@foodnet.cz  nebo telefonu: +420 296 411 192.

Seminář je bezplatný.

 

 

Zdroj: PK ČR

Foto: Shutterstock