Bezpečnost potravin

Jídlo není odpad

Vydáno: 2. 3. 2022
Autor: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy

Diskuze na téma "Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?"

Foto: Shutterstock

Pravidelné měsíční setkání (Prague Innovation Mixxer), tentokrát na téma Jídlo není odpad, se bude konat 16. března v Podnikatelském a inovačním centru hlavního města Prahy.  

Kdy: 16. března, 17:00 – 19:30 
Kde: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy
Rezervace místa: ????https://cutt.ly/3AwlufQ

VSTUP NA SETKÁNÍ JE ZDARMA
 

O čem se bude diskutovat?

???? Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?

???? Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.

Zapojte se s námi do diskuze a využijte možnost získat cenné informace. 


ŘEČNÍCI
  • Jan Zeman/ majitel / Biopekárna Zemanka s.r.o.
    Cirkulární produkty v potravinářství – utopie nebo příležitost?

  • Ondřej Černý/ ředitel divize Logistika / Energy Financial Group
    Projekt Tridim gastro – energetické využití gastroodpadu
  • Barbora Sítek Kocmánková / marketing / REkrabička
    REkrabička – jediný skutečně ekologický obal na jídlo
  • Mgr. Anna Strejcová/ ředitelka / Zachraň jídlo
    Jak efektivně darovat hotové

 

Zdroj: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy