Jídlo není odpad
Diskuze na téma "Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?"
Foto: Shutterstock
Pravidelné měsíční setkání (Prague Innovation Mixxer), tentokrát na téma Jídlo není odpad, se bude konat 16. března v Podnikatelském a inovačním centru hlavního města Prahy.
Kdy: 16. března, 17:00 – 19:30
Kde: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy
Rezervace místa: ????https://cutt.ly/3AwlufQ
VSTUP NA SETKÁNÍ JE ZDARMA
O čem se bude diskutovat?
???? Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?
???? Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.
Zapojte se s námi do diskuze a využijte možnost získat cenné informace.
ŘEČNÍCI
- Jan Zeman/ majitel / Biopekárna Zemanka s.r.o.
Cirkulární produkty v potravinářství – utopie nebo příležitost? - Ondřej Černý/ ředitel divize Logistika / Energy Financial Group
Projekt Tridim gastro – energetické využití gastroodpadu - Barbora Sítek Kocmánková / marketing / REkrabička
REkrabička – jediný skutečně ekologický obal na jídlo - Mgr. Anna Strejcová/ ředitelka / Zachraň jídlo
Jak efektivně darovat hotové
Zdroj: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy