Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek XIV. vedecká konferencia BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN do kategorie

Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

XIV. vedecká konferencia BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN

Vydáno: 29.11.2016
Tisk článku
Autor: Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, SPU Nitra
Konference se bude konat 30. – 31. března 2017 v Piešťanech.



XIV. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín, ktorú organizuje Katedra hygieny a bezpečnosti potravín  Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre sa bude konať v dňoch 30.- 31. 3. 2017 v PARK hoteli v Piešťanoch. 

XIV. VEDECKÁ KONFERENCIA S MEDZINÁRODNOU ÚČASŤOU 
BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN 
www.bezpecnostpotravin.sk 

30. – 31. marec, 2017
 Piešťany, Slovenská republika

Cieľ konferencie:
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva. Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a  bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy  a  hodnotenia potravín novými metódami.

Kontaktná adresa:    
prof. Ing. Jozef Golian, Dr., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU Nitra, Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra
Kontakt: Tel.: 037/6414 325,  e-mail: Jozef.Golian@uniag.sk

Prihláška
Na  vedeckú konferenciu s medzinárodnou účasťou sa môžete prihlásiť len cez elektronický formulár, ktorý je k dispozícii na internetovej stránke konferencie: http://www.bezpecnostpotravin.sk/
Prihlasovanie začína 15.11.2016. 


- Pozvánka

- Prihlasovací formulár


Zdroj: Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, SPU Nitra

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018