Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Workshop Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Workshop Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků

Vydáno: 3.11.2021
Tisk článku
Autor: PK ČR
Workshop se bude konat 10. listopadu 2021 od 15:30 hodin.

Pozvánka na workshop pro odbornou veřejnost III -  "Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků", který se uskuteční po skončení zasedání Platformy pro reformulace dne 10. listopadu 2021 - v 15:30 hodin.

Workshop bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci workshopu budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství. 

V případě zájmu se nahlašte paní Ing. Gabrovské (gabrovska@foodnet.cz).

 

Pozvánka a program workshopu:

 

 

Zdroj: PK ČR

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021