Bezpečnost potravin

Výživa, potraviny a zdraví 2024 – studentská konference Praha

Vydáno: 6. 5. 2024
Autor: Společnost pro výživu

Pořadatel: Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o. pod záštitou 1. lékařské fakulty UK, Praha

Termín akce: 7. května 2024

Místo konání: v prostorách Fyziologického ústavu 1. lékařské fakulty UK, Albertov 5, Praha 2.
Registrace účastníků od 8:30 hodin.

Konference je určena k prezentaci témat bakalářských, magisterských a doktorandských prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.

Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na studentské vědecké konferenci, roční předplatné na časopisy Výživa a potraviny v elektronické podobě a volný vstup na vybranou odbornou akci, pořádanou Společností pro výživu.

Vstup na konferenci je volný.

Odborní garanti konference:
MUDr. Petr Tláskal, CSc. – Společnost pro výživu
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. – Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT
doc. MUDr. Lukáš Zlatohlávek, Ph.D. – 1. LF UK
Ing. Hana Pejšová, Ph.D. – 1. LF UK

Zdroj: Společnost pro výživu