Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 6/2013 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Výživa a potraviny - 6/2013

Vydáno: 19.11.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 6/2013
OBSAH:
Brát, J.:
Doporučení WHO 2013 - akční plán proti civilizačním chorobám
Šrámková, P.:
Chirurgická léčba obezity z pohledu internisty­
komentář ke článku Chirurgická terapie obezity z pohledu nutričního terapeuta, Bc. Fujáková, Mgr. Mottlová a MVDr. Matějová, Výživa a potraviny 3/2013

Filipová A., Mokrejšová, V.:
Ceny potravin z pohledu dodavatelsko­odběratelských vztahů
Tláskal, P., Hrstková, H., Schwartz, J., Fiala, J., Baliková, M.:
Výživové zvyklosti českých školních dětí. 2. část: Příjem energie a živin (s výjimkou vitaminů)
Sekavová, H.:
Hospodaření a spotřeba potravin v českých domácnostech v letech 2009-2012
Čížková H., Grégrová, A., AI-Balaa, D., Voldřich, M.:
Cholesterol jako marker vaječného podílu ve výrobcích s deklarovaným obsahem vajec
Honců, L, Sluková, M., Krejčířová, L.:
Len setý - jeho význam z hlediska výživy a zdraví


Zpravodaj pro školní stravování - 6/2013
OBSAH:
Hodnotíme s chutí
Nejlepší školní oběd v roce 2013
Porada krajských metodiček
O tradici pečení vánočního cukroví
Onemocnění z potravin častá a méně častá - teniázy a trichinelóza
Výnosy školní jídelny
Obložený chlebíček - specialita české kuchyně

Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018