Bezpečnost potravin

Výživa a potraviny 5/2008

Vydáno: 7. 11. 2008
Autor:

Výběr z obsahu 5. čísla časopisu.

Výběr z obsahu:
Fiala, J.: Jak výživa ovlivňuje riziko onemocnění rakovinou: Část první – popis podle výživových faktorů
Steinhauser, L.: Hovězí maso
Kopec, K.: Ovoce a zelenina v paleodietě
Brát, J., Jiroušek, A.: Margariny včera , dnes a zítra
Sládek, F.: Výživová a potravinová politika MZe
Borkovcová, L., Dračková, M., Vorlová, L.: Laktoferin
Mrhálková, I.: Analýza vývoje spotřebitelských cen potravin v roce 2007 a první polovině roku 2008
Kalač, J.: Vejce jako funkční potravina
Šmídtová, M.: Výsledky kontrol potravin SZPI v r. 2007

Zpravodaj pro školní stravování

Otoupal, P.: Správní praxe VII – Provozní hygiena
Receptury pokrmů
Srbská kuchyně II (polévky, skopové, ryby, drůbež, bezmasé pokrmy)