Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výživa a potraviny - 2/2013 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Výživa a potraviny - 2/2013

Vydáno: 20.3.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 2/2013
OBSAH:

Kohout, P., Piťha, J., Suchánek, P.:
Posedlost dietami - fenomén moderní doby
Turek, B., Šíma, P., Michalová, L:
Zdravotní tvrzení v označování potravin (Význam a výklad)
Berka, V., Průcha, P.:
Střídmá konzumace piva a lidské zdraví
Vojkovská, H., Lorencová, A.: Pavlík, L:
Mikrobiologická rizika minimálně opracovaného ovoce a zeleniny (2. část) - Původci alimentárních onemocnění spojených s konzumací ovoce a zeleniny
Kosař, K.:
Chráněné zeměpisné označení CHZO České pivo
Štiková, O. a kolektiv:
Modelová transformace optimalizované spotřeby potravin
Hanuštiak, P., Balík, J., Hrabě, J.:
Řízené jablečno-mléčné kvašení vína a jeho vliv na chemické složení výrobku
Rambousková, J., Anděl, M., Binder, M.:
Podvýživa u seniorů
Kunešová, M., Tláskal, P.:
Riziková období vzniku a rozvoje obezity u české populace


Zpravodaj pro školní stravování
OBSAH
:
Nejen trpělivost, ale i vytrvalost přináší výsledky
Pravidla soutěže o Nejlepší oběd 2013
I. mezinárodní konference - Školní stravování – součást prevence obezity dětí
Kurz Příprava stravy v prevenci a léčbě chronických onemocnění na SZŠ a VOŠ Brno
Co se dá zjistit laboratorním rozborem školních obědů
Dny slovenské kuchyně ve školní jídelně Pražačka
Systém HACCP a jeho implementace v provozech školního stravování
Dělá nám (HACCP) ještě dnes starosti? - praktické poznámky
Jak zařazovat ovocné džusy do spotřebního koše?
2013 - 170 let od výroby 1. kostky cukru na světě - v Dačicích


Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018