Bezpečnost potravin

Výukové programy FSANZ v roce 2005

Vydáno: 28. 1. 2005
Autor:

Úřad pro bezpečnost potravin Austrálie a Nového Zélandu pořádá v roce 2005 další týdenní výukové kurzy, zaměřené na problémy bezpečnosti potravin, mikrobiologickou analýzu a legislativní otázky.

Úřad pro bezpečnost potravin Austrálie a Nového Zélandu (FSANZ) pořádá v roce 2005 další ze série týdenních výukových kurzů, tentokrát zaměřených na témata:
Posuzování bezpečnosti a management geneticky modifikovaných potravin (4.-8. dubna 2005, přihlášky do 11. 2. 2005), Analýza mikrobiálních rizik v hodnocení  bezpečnosti potravin (květen 2005), Vybudování rámcového legislativního systému 20.-24. června 2005, registrace do 15. dubna 2005). Více informací na adrese

http://www.foodstandards.gov.au/