Bezpečnost potravin

Veřejné stravování – Hygienické, nutriční a senzorické aspekty 2005

Vydáno: 13. 1. 2005
Autor:

Konference Společnosti pro výživu se bude konat ve středu 2. března 2005 v 10 h v areálu Veletrhů Brno a.s. v pav. G (sál Morava) jako odborná akce 2. ročníku Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H.

Program:

  • Přehled novinek a změn v legislativě pro hygienu veřejného stravování (MUDr. J. Číhalová)
  • Zavádění kritických bodů – nutný, ale obtížný dlouhodobý proces (MVDr. P. Otoupal)
  • Zkušenosti z hygienického dozoru aneb Hygienické prohřešky ve veřejném stravování (Ing. M. Jechová)
  • Veřejné stravování ve Švýcarsku (doc. M. Stránský)
  • Nutriční prohřešky ve veřejném stravování (doc. J. Dostálová)
  • Maso ve veřejném stravování (prof. I. Ingr)

Odborný garant konference
Prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc.

E-mail ingr@mendelu.cz

(mch)