Správná hygienická praxe v normách ČSN
Vydáno: 24. 11. 2006
Autor:
V r. 2006 byly vydány normy s pravidly správné hygienické praxe pro mléko, ryby a vejce a výrobky z nich a pro sterilovanou zeleninu a ovoce.
Označení normy
|
Název normy
|
Měsíc vydání
|
ČSN 56 9601
|
pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Mléko a mléčné výrobky: česká technická norma
|
srpen 2006
|
ČSN 56 9602
|
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich: česká technická norma
|
duben 2006
|
ČSN 56 9603
|
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Vejce a vaječné výrobky: česká technická norma
|
duben 2006
|
ČSN 56 9604
|
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe -sterilovaná zelenina a ovoce: česká technická norma
|
duben 2006
|