Pokračující programy
1. Připravenost na onemocnění zvířat
2. Systémy auditu
3. Veterinární přeshraniční kontroly BIPs
4. Kontrola kontaminantů
5. Krmivové právo
6. Materiály přicházející do kontaktu s potravinou
7. Hygiena potravin a flexibilita
8. Hygiena potravin na úrovni prvovýroby
9. Látky zlepšující vlastnosti potravin
10. Integrovaný systém ochrany proti škůdcům - IPM
11. Přesun domácích mazlíčků
12. Nové nařízení o úředních kontrolách
13. Ekologické zemědělství
14. Rostlinolékařské průzkumy - PHS
15. Kontrola a kalibrace zařízení pro aplikaci přípravků na ochranu rostlin
16. Postupy povolování přípravků na ochranu rostlin - PPP
17. Chráněné názvy potravin
18. Podpora prosazování práva SPS na úrovni EU
19. Podpora auditů EU - Pesticidy
20. TRACES
21. TSE a vedlejší živočišné produkty
Nové programy (noví dodavatelé školení)
22. Právní předpisy týkající se zdraví zvířat
23. Pravidla welfare zvířat
24. Antimikrobiální rezistence
25 Simulační cvičení ke krizím
26. Označování potravin
27. HACCP
28. Hygiena potravin a kontroly masa
29. Mikrobiologická kritéria a zoonózy
30. Mikroorganismy používané jako biocidy nebo jako pesticidy
31. Nové vyšetřovací techniky k detekci falšování potravin
32. Nová rostlinolékařská péče
33. Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání
34. Kontroly zdraví rostlin
35. Procesy recyklace plastů
36. Hodnocení rizik - Chemical, Microbiological, Plant and pest protection, Nutrition
37. Přehled unijních zpráv
r