Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Školení BTSF v roce 2020 do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF v roce 2020

Vydáno: 10.12.2019
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam a termíny školení BTSF

Pokračující programy 

1.   Připravenost na onemocnění zvířat

2.   Systémy auditu

3.   Veterinární přeshraniční kontroly BIPs

4.   Kontrola kontaminantů

5.   Krmivové právo

6.   Materiály přicházející do kontaktu s potravinou

7.   Hygiena potravin a flexibilita

8.    Hygiena potravin na úrovni prvovýroby

9.    Látky zlepšující vlastnosti potravin

10.  Integrovaný systém ochrany proti škůdcům - IPM

11.  Přesun domácích mazlíčků

12.  Nové nařízení o úředních kontrolách

13.  Ekologické zemědělství

14.  Rostlinolékařské průzkumy - PHS

15.  Kontrola a kalibrace zařízení pro aplikaci přípravků na ochranu rostlin

16.  Postupy povolování přípravků na ochranu rostlin - PPP

17.  Chráněné názvy potravin

18.  Podpora prosazování práva SPS na úrovni EU

19.  Podpora auditů EU

20.  TRACES

21.  TSE a vedlejší živočišné produkty

Nové programy (noví dodavatelé školení)

22.  Právní předpisy týkající se zdraví zvířat

23.  Pravidla welfare zvířat

24.  Antimikrobiální rezistence

25   Simulační cvičení ke krizím

26.  Označování potravin

27.  HACCP

28.  Hygiena potravin a kontroly masa

29.  Mikrobiologická kritéria a zoonózy

30.  Mikroorganismy používané jako biocidy nebo jako pesticidy

31.  Nové vyšetřovací techniky k detekci falšování potravin

32.  Nová rostlinolékařská péče

33.  Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání

34.  Kontroly zdraví rostlin

35.  Procesy recyklace plastů

36.  Hodnocení rizik

37.  Přehled unijních zpráv

           

           

            r

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018