Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Seminář Zpracování mléka na ekofarmách do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Seminář Zpracování mléka na ekofarmách

Vydáno: 29.8.2018
Tisk článku
Autor: MZe
Seminář se koná 15. 9. 2018 v Mikulově.

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců a Ministerstvo zemědělství Vás zvou na seminář ZPRACOVÁNÍ MLÉKA NA EKOFARMÁCH - OD LEGISLATIVY AŽ PO DISTRIBUCI ZÁKAZNÍKŮM v rámci Projektu Ministerstva zemědělství NA PODPORU PRODUKCE A ODBYTU BIOMLÉKA, který se koná 15. 9. 2018 v Mikulově.   

PROGRAM:
9:00 – 9:15 Prezence
9:15 –13:00 Praktická část* - Ing. Petra Pajasová – sýrařka a lektorka
- výroba Tylžského sýru

Teoretická část* - Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ
- nová legislativa faremního zpracování
- metodická příručka MZE pro faremní a řemeslné zpracování mléka, tradiční způsoby zpracování mléka, podniky s malým objemem výroby, podniky v oblastech s omezujícími zeměpisnými podmínkami, pojízdné a přechodné prostory
- označování mléčných výrobků, nové definice některých výrobků
- uvádění mléčných výrobků na trh, marketing

13:30 – 16:00 Exkurze do sýrárny Farma Pálava, s.r.o. (přesun vlastními auty)

* Teoretická a praktická část se budou prolínat

 
Přihlášky posílejte na jan.smesny@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 606 040 999. Seminář je bezplatný, dopravu si hradí každý účastník sám. Občerstvení v BIO kvalitě zajištěno. 

Příloha

Zdroj: eAGRI