Bezpečnost potravin

Seminář pro seniory

Vydáno: 14. 4. 2011
Autor:

Informační centrum bezpečnosti potravin realizovalo přednášku pro seniory.

Ve spolupráci s  letňanským klubem seniorů zorganizovalo ve čtvrtek 17. března 2011  Informační centrum bezpečnosti potravin  již druhou přednášku o stravování pro místní seniory. V průběhu téměř dvouhodinové akce, kterou vedli Mgr. Miroslava Slavíková z Krajské hygienické stanice v Teplicích a Olaf Deutsch z Úřadu pro potraviny Ministerstva zemědělství, představili přednášející nové internetové stránky pro spotřebitele viscojis.cz a aktivity Informačního centra pro spotřebitele. Dále hovořili o závadných potravinách v supermarketech, o metodách zajištění bezpečnosti potravin praktikovaných v ČR, ale také o nemocích souvisejících s nesprávným stravováním a jejich prevenci. Na závěr dostali přítomní senioři drobné dárky.