Seminář „Povinnosti potravinářských provozoven plynoucí z environmentální legislativy“
Seminář pořádaný PK ČR se uskuteční 21. dubna 2022.
Foto: Shutterstock
Potravinářská komora ČR Vás zve na seminář věnovaný problematice environmentální legislativy v potravinářství.
Cílem je souhrnně seznámit provozovatele potravinářských podniků s vybranou problematikou legislativy v oblasti životního prostředí. Účastníci získají přehled mj. i o současných právních předpisech a legislativních požadavcích a v neposlední řadě o aktuálních novinkách z této oblasti ve vztahu k provozu potravinářského podniku.
Datum konání: 21. dubna 2022
Místo konání: Národní zemědělské muzeum, s. p. o., Kostelní 1300/44, Praha 7 nebo prostřednictvím MS TEAMS
Bude upřesněno před konáním akce
Vložné: 1500,- Kč (včetně DPH)
Začátek semináře: 9:00 hodin
NA SEMINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT!
- Pozvánka včetně programu zde.
Součástí přílohy jsou pokyny pro účastníky.
Zdroj: PK ČR