Seminář o údržnosti masa, masných výrobků a lahůdek
Vydáno: 15. 6. 2004
Autor:
Redakce časopisu MASO ve spolupráci s Českým svazem zpracovatelů masa a Asociasí výrobců lahůdek pořádá 6. ročník mezinárodního odborného semináře o údržnosti masa, masných výrobků a lahůdek. Akce se bude konat 7. - 8. 9. 2004 v hotelu Skalský dvůr u Nového Města na Moravě.
Hlavními tématy semináře jsou:
- Convenience hotová jídla
- polotovary a předchystané pokrmy technologie
- receptury, strojní vybavení
- perspektivy této výroby v EU a v České a Slovenské republice
- moderní stroje a zařízení z vybraných oblastí masné výroby a výroby lahůdek
- Jakost a bezpečnost lahůdkářských výrobků
- standardizace lahůdkářských výrobků
- zkušenosti s uplatňováním evropské legislativy
- otázky bezpečnosti lahůdkářských výrobků
- účast na soutěžích
- odborné školství
V rámci semináře se uskuteční přehlídka nabídky výrobků a technologií vybraných výrobních a dodavatelských firem a v prostorách hotelu prezentace některých technologických zařízení a jejich funkcí.
Kontakty:
organizace semináře : paní Jana Pejskarová, E-mail jana.pejskarova@con-praha.cz
program přednášek: MVDr. Petr Gayer, CSc., E-mail gayer@volny.cz