Bezpečnost potravin

Seminář 40. Kulmbašský týden

Vydáno: 27. 4. 2005
Autor:

Výzkumný ústav pro výživu a potraviny pořádá tradiční seminář z oboru masného ve dnech 10.-11. 5. 2005 v budově ústavu v Kulmbachu v Německu.

Pro vrcholnou výzkumnou i prakticky zaměřenou akci byl připraven bohatý odborný program. Součástí programu bude i problematika vysledovatelnosti a bezpečnosti potravin.

Přednášky a diskuse budou zahrnovat následující témata:

 

·         technologie a zpracování masa u tepelně opracovaných masných výrobků

·         technologie vykrvování na jatečných linkách a ovlivnění kvality suroviny

·         rychlé metody stanovení povahy masa

·         metody určování zmasilosti na jednotlivých kusech

·         problematika zpětné vysledovatelnosti a bezpečnosti potravin

·         právní a metodicko-analytické aspekty problematiky a role managementu.

 

Kontakt

Bundesforshungsanstalt für Ernährung und Lebensmittel
D 95326  Kulmbach
Tel. 0049 9221/803-269
Fax 0049 9221/803244
E-mail v-graetzler@baff-kulmbach.de