Rezistentní škrob – charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví
Vydáno: 26. 10. 2020
Autor: Společnost pro výživu
Článek o rezistentním škrobu byl publikován v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 4/2020.
Článek „REZISTENTNÍ ŠKROB – charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví“ od autorů z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, Ústavu sacharidů a cereálií, byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu „Zpravodaj pro školní a dietní stravování“ 4/2020.
-
Celý článek „Rezistentní škrob – charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví“ (pdf)
Autoři článku: doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D., Ing. Lucie Jurkaninová, Ph.D., Ing. Ivan Švec, Ph.D., Ing. Pavel Skřivan, CSc., Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Zdroj: Společnost pro výživu
Foto: Shutterstock