Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Publikace EFSA: „Science protecting consumers from field to fork“ do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality

Publikace EFSA: „Science protecting consumers from field to fork“

Vydáno: 5.12.2012
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Publikace EFSA: "Věda chrání spotřebitele potravin od pole až po vidličku".

Nová brožura EFSA  “Science protecting consumers from field to fork” (Věda chrání spotřebitele potravin od pole až po vidličku) poskytuje výstižný přehled poslání úřadu (EFSA) v systému bezpečnosti potravin EU. Evropský potravinový  řetězec se kontinuálně vyvíjí a kompetence úřadu EFSA je rozšiřována tak, aby pokryla stále větší komplexní počet oblastí souvisejících s bezpečností v potravinovém řetězci. Např. onemocnění z jídla, kontaminanty, zdraví zvířat a welfare, ochranu rostlin, produkci potravin a jejich distribuci. Tato brožura zachycuje jednoduše naučným způsobem jak doporučení, která EFSA poskytuje k rizikům v potravinovém řetězci pro manažery, dávají základy mnoha zákonům a předpisům pro místa, kde jsou evropští spotřebitelé chráněni od rizik souvisejících s jídlem – „od pole až po vidličku“.

Publikace: „Science protecting consumers from field to fork“ (pdf, 1,53 MB)

Zdroj:  EFSA


Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021