Bezpečnost potravin
18. 7. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 7. 2016.


15. 7. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 15. 7. 2016.


15. 7. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 15. 7. 2016.


14. 7. 2016

Společnost pro výživu publikovala původní práci o studii vztahu stravovacích zvyklostí ke kolorektálnímu karcinomu.


13. 7. 2016

Úřad EFSA hodnotil vliv času a teploty na růst bakterií způsobujících kažení čerstvého masa.


13. 7. 2016

Italská spotřebitelská organizace Altroconsumo dává doporučení pro správný pitný režim pro den plný pohybu.


13. 7. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 13. 7. 2016.


13. 7. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 13. 7. 2016.


12. 7. 2016

Informace o činnosti Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu při Státním zdravotním ústavu.


12. 7. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 12. 7. 2016.


11. 7. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 8. 7. 2016.


11. 7. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 8. 7. 2016.


1 504 505 506 507 508 1 800