Bezpečnost potravin
13. 12. 2018

Campylobacter – nejvýznamnější bakteriální patogen způsobující průjem může být přenášen na vaječných skořápkách. K zamezení infekce jsou důležitá preventivní opatření.


13. 12. 2018

Informace organizace Biotrin ze dne 13. 12. 2018


12. 12. 2018

Informace SVS ze dne 12. 12. 2018


12. 12. 2018

Vědci vypnutím genu, účinného při omezování rekombinace, u rýže, hrášku a rajčete několikanásobně zesílili rekombinaci těchto plodin.


11. 12. 2018

Informace Plzeňského Prazdroje ze dne 11. 12. 2018


10. 12. 2018

Informace SVS ze dne 7. 12. 2018


10. 12. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 7. 12. 2018


10. 12. 2018

Informace organizace Biotrin


7. 12. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 48. týdnu 2018: 26. 11. – 2. 12. 2018 (v češtině).


7. 12. 2018

7. kolo e-kurzů se konalo v termínu 1.10.2017 – 30.4.2018


7. 12. 2018

Úřad EFSA představuje nový vyhledávač dietárních referenčních hodnot.


6. 12. 2018

Informace HSHMP k problematice omezování jednorázových obalů a plastů.


1 368 369 370 371 372 1 798