Přednáška „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“
Přednáška se uskuteční dne 25. 4. 2017 v rámci potravinářských úterků na Novotného lávce v Praze 1.
Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací zvou na přednášku doc. MVDr. Antonína Kozáka, Ph.D., který bude informovat o zkušenostech a výsledcích veterinárního hygienického dozoru.
Přednáška se uskuteční v 14:30 hodin v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318 ve 3. patře.
Abstrakt
Veterinární hygienický dozor je vykonáván nad zdravotní nezávadností ve všech fázích výrobního procesu od získávání surovin až po prodej živočišných produktů, včetně dovozu a vývozu. Tento systém dozoru zabezpečuje vysokou účinnost z hlediska zdravotní nezávadnosti potravin a surovin živočišného původu, neboť umožňuje zachytit a vyloučit zdravotně závadné suroviny již v procesu jejich získávání a zpracování a u výrobků před jejich uváděním do oběhu.
Bližší informace lze nalézt zde.
Foto: Shutterstock
Zdroj: ÚZEI