Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu
Symposium se bude konat on-line v termínu 24.-26. května 2021.
Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii ČSCH a Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT v Praze ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze a Výzkumným ústavem potravinářským Praha si Vás dovolují pozvat na on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin s blokem zvaných přednášek na téma
Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu
- kdy: 24.-26. května 2021
- kde: na svém zařízení připojeném k WWW (podání přihlášky k účasti: do 10. 5. 2021)
Vyzvanou přednášku na téma Probiotika a prebiotika ve výživě člověka má prof. Eva Vlková, předsedkyně Společnosti pro probiotika a prebiotika.
Symposium je určeno zejména pro pracovníky potravinářských, zemědělských a navazujících oborů z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, výrobní praxe a obchodních společností.
Program je orientován na trendy a novinky ze světa chemie a analýzy potravin a potravinářských surovin, výživy, potravinářských technologií, legislativy a kontroly jakosti.
Jednacími jazyky jsou čeština, slovenština a angličtina.
Zdroj: ČZU