Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu

Vydáno: 4.5.2021
Tisk článku
Autor: ČZU, VŠCHT
Symposium se bude konat on-line v termínu 24.-26. května 2021.

Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii ČSCH a Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT v Praze ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze a Výzkumným ústavem potravinářským Praha si Vás dovolují pozvat na on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin s blokem zvaných přednášek na téma

Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu

 

Vyzvanou přednášku na téma Probiotika a prebiotika ve výživě člověkaprof. Eva Vlková, předsedkyně Společnosti pro probiotika a prebiotika.

Symposium je určeno zejména pro pracovníky potravinářských, zemědělských a navazujících oborů z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, výrobní praxe a obchodních společností.
Program je orientován na trendy a novinky ze světa chemie a analýzy potravin a potravinářských surovin, výživy, potravinářských technologií, legislativy a kontroly jakosti.
Jednacími jazyky jsou čeština, slovenština a angličtina.

 

Zdroj: ČZU

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021