Potravinářská revue 1/2004 – odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod
Nový odborný časopis určený odborníkům z hospodářského odvětví potravin a zpracování zemědělských produktů. Časopis podává důležité informace z oblastí vzdělávání, výživa, technika, technologie, ekonomika, obchod a z dalších oborů. Časopis dává prostor mimo jiné i pro publikaci vědeckých prací a odborných názorů. Vydavatel: AGRAL s.r.o., Kykalova 1, 140 02 Prah
Výběr z obsahu prvního čísla časopisu
Nejbezpečnější potraviny na náš stůl. D. Byrne, komisař pro bezpečnost potravin a ochranu spotřebitele Evropské unie.
České potravinářství na cestě do Evropy. J. Palas, ministr zemědělství ČR.
Ke koncepci potravinářství. Ing. JUDr. J. Mezera, CSc.
Evropská síť pro posílení účasti malých a středních podniků v 6. rámcovém programu EU pro výzkum, vývoj a inovace 2002 – 2006 v sektoru “ Kvalita a bezpečnost potravin“. Ing. N. Koníčková
HACCP v oboru jatečnictví a zpracování masa. Doc. MVDr. L. Steinhauser, CSc.
Biotechnologické inovace a potravinářství. Ing. J. Drahorád, CSc.
Diety – naděje, víra i zklamání. Prof. MVDr. J. Neumann, DrSc.
Přímý ohmický ohřev potravin a tvorba úsad. Ing. M. Nový, doc. Ing. R. Žitný, CSc.
Vaznost vody modifikovanými škroby. Ing. J. Kodet, CSc. a P. Jelínek
Aktivity výzkumného ústavu potravinářského Praha. Ing. C. Perlín, CSc.
Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze se představuje. Prof. Ing. J. Velíšek, DrSc.
V jihočeském Písku je jeden z nejmodernějších celků masného průmyslu v České republice. Ing. E. Línková a MVDr. L. Hájek
Více informací klikněte zde
Časopis v tištěné formě je možno objednat na tel./fax: 222 781 521