Bezpečnost potravin

Od odpadu k hodnotě: Webinář EIT Food o plýtvání potravinami

Vydáno: 23. 2. 2024
Autor: EIT Food

Připojte se 29. února v 18:00 SEČ na živý webinář, který se bude zabývat zásadní problematikou plýtvání potravinami. Na této akci, kterou pořádá EIT Food Education, se sejdou řečníci z hotelového a restauračního průmyslu a z potravinových bank, aby osvětlili problémy spojené s plýtváním potravinami a to, jak může široká veřejnost přispět k jejich řešení.

Na neformálním webináři vystoupí posluchači, kteří absolvovali online kurz „Od odpadu k hodnotě: jak se vypořádat s plýtváním potravinami“ a poskytnou poznatky o realizovatelných strategiích pro snížení plýtvání potravinami. Toto interaktivní zasedání nabídne příležitost zapojit se přímo do diskuse s účastníky, klást otázky a prozkoumat způsoby, jak změnit vlastní postupy a postoje k plýtvání potravinami. Cílem není pouze diskutovat o těchto výzvách, ale aktivně pracovat na změně myšlení a postupů a podporovat udržitelnější potravinové systémy pro lepší budoucnost.

Termín konání: 29. února 2024, v 18:00 SEČ

Obsah webináře:

  • Postřehy odborníků z oboru o inovativních přístupech ke snižování plýtvání potravinami
  • Reálné zkušenosti, o které se podělí potravinové banky a komunitní organizace, které se zasazují o změnu k lepšímu
  • Příspěvky studentů, kteří absolvovali náš online kurz, nabízející různé pohledy a praktická řešení
  • Interaktivní diskuse zaměřené na vytvoření komunity zaměřené na sdílení osvědčených postupů a znalostí

Registrace zde

Registrace je zdarma.

Více informací: EIT Food