Od odpadu k hodnotě: Webinář EIT Food o plýtvání potravinami
Připojte se 29. února v 18:00 SEČ na živý webinář, který se bude zabývat zásadní problematikou plýtvání potravinami. Na této akci, kterou pořádá EIT Food Education, se sejdou řečníci z hotelového a restauračního průmyslu a z potravinových bank, aby osvětlili problémy spojené s plýtváním potravinami a to, jak může široká veřejnost přispět k jejich řešení.
Na neformálním webináři vystoupí posluchači, kteří absolvovali online kurz „Od odpadu k hodnotě: jak se vypořádat s plýtváním potravinami“ a poskytnou poznatky o realizovatelných strategiích pro snížení plýtvání potravinami. Toto interaktivní zasedání nabídne příležitost zapojit se přímo do diskuse s účastníky, klást otázky a prozkoumat způsoby, jak změnit vlastní postupy a postoje k plýtvání potravinami. Cílem není pouze diskutovat o těchto výzvách, ale aktivně pracovat na změně myšlení a postupů a podporovat udržitelnější potravinové systémy pro lepší budoucnost.
Termín konání: 29. února 2024, v 18:00 SEČ
Obsah webináře:
- Postřehy odborníků z oboru o inovativních přístupech ke snižování plýtvání potravinami
- Reálné zkušenosti, o které se podělí potravinové banky a komunitní organizace, které se zasazují o změnu k lepšímu
- Příspěvky studentů, kteří absolvovali náš online kurz, nabízející různé pohledy a praktická řešení
- Interaktivní diskuse zaměřené na vytvoření komunity zaměřené na sdílení osvědčených postupů a znalostí
Registrace je zdarma.
Více informací: EIT Food