Bezpečnost potravin

Nabídka seminářů na téma bezpečnost potravin a zdravá výživa

Vydáno: 28. 4. 2014
Autor: Olaf Deutsch

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství (dále ICBP) nabízí zdarma zajištění přednášek na téma prevence onemocnění z potravin a bezpečnost potravin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na přednáškách se účastníci dozví o systému bezpečnosti potravin v ČR a o činnosti Informačního centra bezpečnosti potravin MZe (15-20 minut, lektor 1. části semináře – Olaf Deutsch, ICBP MZe). V druhé části semináře budou účastníci informováni o prevenci onemocnění z potravin, o rizicích z potravin a o výživových doporučeních (40-60 minut, lektorka 2. části semináře – MUDr. Jolana Rambousková, CSc., 3. LF UK). Přednáška částečně vychází z tématu Světové zdravotnické organizace (WHO) 5 klíčů k bezpečnému stravování. 

Účastníci přednášek dostanou tištěný materiál k dané tématice (Sborník) a letáky s tematikou WHO „5 klíčů k bezpečnému stravování“. 

Objednávky přednášek zasílejte e-mailem na adresu: olaf.deutsch@mze.cz, informace na  tel.: 607 886 278.

ICBP MZe zajišťuje lektory přednášek, jejich cestovné a tištěný materiál pro účastníky. Zájemce o přednášku (spoluorganizátor) zajišťuje místo přednášky, techniku (PC, dataprojektor) a účastníky.