Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Mezinárodní školení pro bezpečnější potraviny 2022 do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Mezinárodní školení pro bezpečnější potraviny 2022

Vydáno: 20.1.2022
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Registrace k účasti je otevřená!

Německý Spolkový úřad pro ochranu spotřebitele a bezpečnost potravin (BVL) otevřel registraci k účasti ve čtvrtém ročníku školicího kurzu ITS Food zaměřeného na falšování a autenticitu potravin.

Třídenní školení je určeno pro mezinárodní odborníky z oblasti bezpečnosti potravin a krmiv a řízení rizik. Vzhledem ke globálnímu dosahu akce budou školení probíhat ve dvou termínech:

14.  – 16. března 2022, 14:00-20:00 hod. (pro účastníky ze západní polokoule)
17.  – 19. března 2022, 7:00-13:00 hod. (pro účastníky z východní polokoule)


O programu

ITS Food vám poskytne hluboké znalosti o bezpečnosti potravin a o řízení rizik a krizovém řízení v Německu a Evropské unii. Školení se bude zabývat relevantními aspekty, které jsou klíčové pro komplexní řízení rizik pro bezpečné potraviny, krmiva a spotřební zboží.

Záměrem tohoto školicího programu je zvýšit znalosti a podpořit vzájemné porozumění v oblasti řízení rizik v oblasti bezpečnosti potravin mezi účastníky z veřejných orgánů zabývajících se bezpečností potravin. Odborníci z praxe z příslušných orgánů, úředních laboratoří a výzkumných institucí se podělí o své poznatky a zkušenosti, aby si účastníci zvýšili úroveň svých odborných znalostí, sdíleli a identifikovali osvědčené postupy v oblasti své práce, vyzkoušeli si různé nástroje pro různé úkoly a odnesli si materiály, které budou moci sdílet s kolegy.

Registrace je otevřená do 31. ledna 2022.

Zdroj: BVL

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021