Bezpečnost potravin

Masné výrobky – kvalita, zdravotní nezávadnost a zacházení s nimi

Vydáno: 20. 11. 2002
Autor:

porovnávání masných výrobků, kvalita v ČR a v EU, zdravotní vezávadnost, zacházení, falšování

Seminář

Datum: 12.12.2002 9:00
Místo: Česká obchodní inspekce, Štěpánská 15, Praha 2

Na semináři budou porovnávány masné výrobky po stránce jejich kvality v České republice
a Evropské unii. Účastníci semináře budou seznámeni s kritérii zdravotní nezávadnosti masných výrobků, zacházení s nimi, ale i problematikou falšování masných výrobků.

Pořádá:
Sdružení obrany spotřebitelů ČR
Rytířská 10
110 00 Praha 1
tel: 224 239940
fax: 224 239941
seminare@spotrebitele.cz

Cena: 500,- Kč

ICEU-Semináře, 19.11.2002 (Mik)