Rádi byste se orientovali mezi potravinovými alergiemi?
Chcete vědět, jak správně připravit jídlo pro alergika?
Chcete získat tipy a rady k vaření pro alergiky od odborníků?
Pak právě pro Vás otevíráme od 24. 6. 2020
- Jednodenní odborný kurz pod vedením lékaře se specializací na potravinové alergie, nutričního terapeuta a profesionálního kuchaře
- 4 hodiny teorie + 3 hodiny praktického vaření v gastro studiu
Cílem kurzu je:
- porozumět rozdílům mezi alergii a potravinovou intolerancí
- získat znalosti o specifikách diet pro alergiky a naučit se vařit menu ve variantách: bez mléka a laktózy, bez lepku, bez vajec a jejich kombinace
- naučit se sestavit jídelní lístek pro diety bez mléka a laktózy, bez lepku a bez vajec
Komu je školení určeno?
- pro všechny, kteří se zajímají o specifika stravy pro lidi s alergií
- pro kuchaře a vedoucí stravování v lázních, dětských ozdravovnách a léčebnách, v dětských domovech a ústavech, v domovech seniorů a jiných zařízeních se společným stravováním
- pro nutriční terapeuty
Cena: 4 990,- Kč vč. DPH
Cena kurzu zahrnuje 4 hodin teorie, 3 hodiny praktického vaření, nápoje a občerstvení během kurzu, konzumace uvařených pokrmů, osvědčení o absolvování kurzu od Společnosti pro výživu garantovaným Českou asociací sester.
Maximální kapacita 12 osob, individuální přístup ke každému, každý se zapojí do vaření.
Termíny kurzů:
24. 6. 2020 |
17. 7. 2020 |
26. 8. 2020 |
23. 9. 2020 |
25. 11. 2020 |
Místo konání: JIP Gastro studio, Bořanovice, 12 min busem od metra Ládví Praha:
http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/
Pro více informací pište na info@vyzivaspol.cz nebo volejte na 267 311 280.
Partnerem kurzu vaření pro alergiky je společnost AG foods.

Zdroj: Společnost pro výživu