Bezpečnost potravin

Jak začít s udržitelností v potravinářském podniku?

Vydáno: 7. 5. 2024
Autor: PK ČR

Pozvánka na  kulatý stůl s názvem JAK ZAČÍT S UDRŽITELNOSTÍ V POTRAVINÁŘSKÉM PODNIKU?
Kulatý stůl se bude konat v PÁTEK 10. 5. 2024 od 10.00 hodin v Národním pavilonu Z na Výstavišti České Budějovice. Akce je součástí odborného programu potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO 2024.

Potravinářská komora ČR pořádá již třetí kulatý stůl na téma UDRŽITELNÝ POTRAVINOVÝ SYSTÉM V ČESKU.

Moderuje: JAN PIVOŇKA
ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR

V diskuzním panelu vystoupí:

  • JINDŘICH FIALKA
    vrchní ředitel Sekce potravinářství MZe
  • MARTIN HLAVÁČEK
    poslanec Evropského parlamentu
  • DAVID JANKŮ
    reporting konzultant, Frank Bold Advisory s.r.o. / Nefinanční reporting v oblasti výroby potravin
  • ROBIN DUFEK
    ředitel společnosti SUSTAINOVA / Udržitelnost jednoduše a věcně
  • ADÉLA PAĎOURKOVÁ
    stálé zastoupení PK ČR v Bruselu / Aktuálně projednávané akty v oblasti udržitelnosti
  • PETR KOROUS
    poradce pro management ČSOB / Udržitelnost z pohledu bank

Diskutovat dále budou zástupci ministerstva zemědělství, zástupci krajů a obcí, zemědělci, potravináři, obchodníci a další hosté. Kulatý stůl je omezen počtem 20 osob.
V případě zájmu o účast prosím kontaktujte Mgr. Helenu Kavanovou na kavanova@foodnet.cz, nebo tel.: +420 737 287 024.

Zdroj: PK ČR