Bezpečnost potravin

IWC: 5. mezinárodní konference o syrovátce

Vydáno: 13. 5. 2009
Autor:

Sborník prezentací z 5. IWC, která se uskutečnila ve dnech 7.–9. září 2008 v Paříži.

Ve dnech 7.–9. září 2008 se uskutečnila v Paříži 5. mezinárodní konference o syrovátce (IWC 2008). Konference proběhla v následujících sekcích:
 
Plenární sekce: Jak syrovátka dobyla svět potravin
Paralelní sekce 1: Syrovátka, zdravá cesta ke zvýšení nutriční hodnoty spotřebitelských výrobků
Paralelní sekce 2: Syrovátka, výhodná do spotřebitelských výrobků ve všech segmentech trhu
Paralelní sekce 3: Inovace ve zpracování syrovátky, nové způsoby rozvoje podnikání
Prezentace (Lunch Presentation): Potraviny pro zítřek …. využívající syrovátkové produkty
Plenární sekce: Další vyhlídky pro syrovátku ve spotřebitelských výrobcích
 
Je k dispozici sborník prezentací, popř. souhrnů nebo abstraktů.
 
3: Why whey is that healthy (pdf, 1,49 MB)
17: From whey to therapeutics (pdf, 665 kB)
22: Hydrolysis of whey proteins: oppotunities for new functionalities (chybí)
25: Whey and gut health promotion, a review (chybí)
32: Sports recovery gels (pdf, 561 kB)
35: –
Lunch Presentation: Food for tomorrow…using whey products (pdf, 5,1 MB)

Zdroj: IWC