Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Ingrovy dny 2021 - Konference o jakosti potravin a potravinových surovin do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Ingrovy dny 2021 - Konference o jakosti potravin a potravinových surovin

Vydáno: 21.1.2021
Tisk článku
Autor: Mendelova univerzita v Brně
Konference se bude konat 3. března 2021 online.

Dovolte mi Vás informovat a co nejsrdečněji pozvat na tradiční soubor akcí, které proběhnou letos online. Nově za přispění nově zformovaného kolektivu pořadatelských organizací.

Ingrovy dny 2021 

  • 47. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin: 3. března 2021
  • Den s mlékem na MENDELU: 4. března 2021
  • přednášky a workshopy pro studenty MENDELU a oslovené partnery: 2. - 5. března 2021

 

XLVII. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • Termín konference: 3. března 2021 (9:00 - 15:00)
  • Místo konání: online (MENDELU - Zemědělská 1, 613 00 Brno)
  • Kontakt na pořadatele: ingrovy.dny@mendelu.cz

  • Hlavním zaměřením odborné konference s mezinárodní účastí konané tradičně první březnovou středu na půdě Mendelovy univerzity v Brně je problematika jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin rostlinného a živočišného původu. Tato odborná akce je příležitostí k setkání odborníků v oblasti výroby, kontroly a hodnocení jakosti potravin z vědeckých institucí, dozorových orgánů a praxe.
  • Termín pro přihlášení k aktivní nebo pasivní účasti a úhradu vložného je 24. února 2021, přihláška je umístěna na webu konference, nebo můžete využít tohoto odkazu na přihlašovací formulář.
  • Do programu budou zařazeny bloky vyžádaných příspěvků a online bude realizována i posterová sekce.
  • Vložné je poníženo pro tento ročník na 200 Kč vč. DPH (zahrnuje tištěný sborník, vytvoření elektronického sborníku plných příspěvků a úhradu nezbytných nákladů).

 

Program bloků sdělení je nyní připravován a bude doplňován a umístěn spolu s dalšími nezbytnými informacemi na příslušné webové stránce konference.

 

Se srdečným pozdravem,
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. a kolektiv
+420 775 285 392
Ústav technologie potravin
Agronomická fakulta
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ

 

Zdroj: PK ČR

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021