Bezpečnost potravin

IAFP 2004

Vydáno: 13. 6. 2004
Autor:

Ve dnech 8.-11. září 2004 se bude konat v Phoenix (Arizona) 91. výroční zasedání Mezinárodní společnosti pro ochranu potravin (IAFP).

Ve dnech 8.-11. září 2004 se bude konat v Phoenix (Arizona) 91. výroční zasedání Mezinárodní společnosti pro ochranu potravin (IAFP). Program bude zaměřen na nejrůznější témata týkající se bezpečnosti potravin, včetně
* Původci alimentárních onemocnění
* Rizika bezpečnosti potravin v maloobchodě – ochrana veřejného zdraví
* Validace a verifikace patogenů v masných a drůbežích výrobcích
* Prodlužování doby údržnosti tekutých mléčných výrobků
* Intervenční technologie
* Stav výzkumu Listeria monocytogenes
* Integrace genomických údajů do kvantitativního posuzování rizik
* Sanitární a hygienické požadavky pro konstrukci potravinářských technologických zařízení
* Kvantitativní analýzy alimentárních patogenů
* Přenos a rozšiřování patogenů v potravinářském prostředí
* Bezpečnost sýrů z čerstvého mléka
* Mycobacterium paratuberculosis – nová oblast zájmu potravinářských mikrobiologů
* Rizika a kontrola Enterobacter sakazakii
* Novinky v oblasti bezpečného balení mořských produktů
* Projekt GFSI – Global Food Safety Initiative,  atd…
Více informací na adrese 

http://www.foodprotection.org