Bezpečnost potravin

Food Safety in Europe

Vydáno: 1. 7. 2003
Autor:

Konference o bezpečnosti potravin se bude konat 3. listopadu 2003 v Londýně pod patronací WHO, FSA, TSI a dalších.

Konference s cílem zlepšení bezpečnosti potravin od dodavatele po spotřebitele, která se bude konat 3. 11. 2003 v Londýně (Royal National Hotel, Russell Square) bude mít na programu následující témata:
– Stav zdraví ve světě
– Vliv potravin na zdraví
– Priority FSA
– Obezita
– Přenosná a nepřenosná onemocnění
– Bezpečnost potravin z pohledu obchodu
– Bezpečnost potravin ve Velké Británii a Evropě
– Směrnice Evropské komise pro potraviny a hygienu
– Otravy z potravin, aditiva, alergeny
Na pořádání se podílejí:
– WHO (World Health Organisation)
– FSA (Food Standards Agency )
– TSI (Trading Standards Institute)
– BRC (British Retail Consortium )
– Law Labratories Ltd
– Public Health Association
Informace o přihláškách
http://www.fse2003.com