Food Safety Conference Barcelona
Konference o problematice zdravotní nezávadnosti potravin se koná ve dnech 29.-30.1.2004 v Barceloně.
Dvoudenní konference je jedinečnou příležitostí se každý rok setkat s odborníky, kteří se profesionálně zabývají otázkami zdravotní nezávadnosti potravin. Letos se bude konat 29.-30.1.2004 v Barceloně v prostorách Fira Palace Hotel. Bohatý program konference umožní účastníkům se seznámit s tím, jak obchodníci a výrobci zabezpečují zdravotní nezávadnost potravin v rámci projektu Global Food Safety Initiative – GFSI a poskytne možnost diskutovat o nejnovějších trendech a novinkách v oboru s odborníky z celého světa.
Konference si klade za cíl
– představit aktivity GFSI a jejich význam pro podnikatelské subjekty
– poskytnout účastníkům nezkreslené informace a vědomosti o problematice zdravotní nezávadnosti potravin
– na případových studiích představit aktivity výrobců, obchodníků a dodavatelů z hlediska jejich přístupu ke zdravotní nezávadnosti potravin
– vytvořit síť kontaktů expertů na celosvětové úrovni na doprovodné výstavě nebo na společenských akcích.
Hlavní témata konference budou zahrnovat zajištění zdravotní nezávadnosti potravin v maloobchodě, management rizika a krizových situací a problematiku standardů a auditů.
Organizátoři doporučují účast především vedoucím pracovníkům potravinářských a dodavatelských firem, obchodních společností, managerům jakosti, inspektorům, pracovníkům certifikačních a akreditačních agentur a institucí, managerům pro styk s veřejností, představitelům vládních organizací odpovědným za zdravotní nezávadnost potravin, dodavatelům přístrojového vybavení do kontrolních laboratoří a výrobcům obalů.
http://www.ciesnet.com/fsbarcelona2004