Food Safety and Hygiene 2004
Vydáno: 11. 6. 2004
Autor:
2. ročník mezinárodního veletrhu bezpečnosti a hygieny potravin Fi Food Safety and Hygiene proběhne ve dnech 16.-18. listopadu 2004 v Amsterodamu RAI, Nizozemsko.
Tematické okruhy veletrhu zařízení, ingrediencí a služeb v oblasti jakosti a bezpečnosti potravin:
Testování reziduí chemikálií/pesticidů
Čištění a sanitac
e
Databanky a sofrware pro řidící procesy
Detekce cizorodých kontaminujících předmětů
Zařízení pro sanitaci a její kontrolu
Laboratorní služby pro analýzu potravin
Uchovávání a ochrana potravin
Konzultační služby
Management bezpečnosti potravin
Management hygieny potravin
Management kontroly jakosti potravin
Praktické kurzy HACCP a BRC
Laboratorní zařízení a senzory
Ozařovací, sterilizační a pasterizační technologie
Mikrobiologické testy a identifikace
Obalová technologie
Kontrola teploty
Publikace/knihy
Přísady pro aplikaci v hygieně a bezpečnosti potravin
Bližší informace o veletrhu na adrese http://fsh2004.fi-events.com/