Bezpečnost potravin

Food Safety and Hygiene 2004

Vydáno: 11. 6. 2004
Autor:

2. ročník mezinárodního veletrhu bezpečnosti a hygieny potravin Fi Food Safety and Hygiene proběhne ve dnech 16.-18. listopadu 2004 v Amsterodamu RAI, Nizozemsko.

Tematické okruhy veletrhu zařízení, ingrediencí a služeb v oblasti jakosti a bezpečnosti potravin:

  • Audit, certifikace
  • Testování reziduí chemikálií/pesticidů
  • Čištění a sanitac
  • e

  • Databanky a sofrware pro řidící procesy
  • Detekce cizorodých kontaminujících předmětů
  • Zařízení pro sanitaci a její kontrolu
  • Laboratorní služby pro analýzu potravin
  • Uchovávání a ochrana potravin
  • Konzultační služby
  • Management bezpečnosti potravin
  • Management hygieny potravin
  • Management kontroly jakosti potravin
  • Praktické kurzy HACCP a BRC
  • Laboratorní zařízení a senzory
  • Ozařovací, sterilizační a pasterizační technologie
  • Mikrobiologické testy a identifikace
  • Obalová technologie
  • Kontrola teploty
  • Publikace/knihy
  • Přísady pro aplikaci v hygieně a bezpečnosti potravin

    Bližší informace o veletrhu na adrese http://fsh2004.fi-events.com/