Fi Europe & FSH 2005
V Paříži se bude ve dnech 29. listopadu až 1. prosince 2005 konat mezinárodní výstava Food Ingredients Europe současně se semináři o inovaci a bezpečnosti potravin.
V Paříži se bude ve dnech 29. listopadu až 1. prosince 2005 konat mezinárodní výstava Food Ingredients Europe současně s výstavou Food Safety & Hygiene 2005 a semináři, navazujícími na úspěšné akce obdobného typu předchozího roku v Amsterdamu.
Inovační semináře budou věnovány následujícím otázkám: Zmrzlina – od pamlsku ke zdravému výrobku, Řešení problémů obezity spojených s kardiovaskulárními onemocněními a metabolickými problémy prostřednictvím vhodných potravin, Inovace v oblasti nápojů, Rychlý rozvoj v oblasti konvenientních potravin s přidanou hodnotou.
Semináře zaměřené na bezpečnost potravin se budou zabývat následujícími tématy: Mezinárodní harmonizace legislativy týkající se bezpečnosti potravin, Současné problémy bezpečnosti potravin, Technologie v bezpečnosti potravin, Reálné celosvětové výhody investic do integrovaného systému bezpečnosti potravin.
Více informací na adrese:
http://www.nutraingrdients.com