Druhé mezinárodní symposium o současném pokroku v analýze potravin
Ve dnech 2. – 4. 11. 2005 se v Praze koná Druhé mezinárodní symposium o současném pokroku v analýze potravin (Recent Advances in Food Analysis). Symposium pořádá VŠCHT Praha společně s Mezinárodní asociací analytických chemiků se zaměřením na životní prostředí (IAEAC).
Druhý ročník tak významné mezinárodní odborné akce koná opět v Praze, což potvrzuje mezinárodní prestiž odborníků z VŠCHT, kteří se zabývají analýzou potravin. Letošního ročníku, který se koná v prostorách Kongresového centra Masarykových kolejí v Praze, se zúčastní přes 350 našich a zahraničních odborníků.
Symposium zahájí Dr. Christian Patermann, ředitel pro Výzkum v oblasti biotechnologií, zemědělství a potravin při Generálním direktorátu pro výzkum v rámci Evropské Komise
Vědecký program symposia bude zahrnovat technologie pro analýzu potravin a využití analýzy potravin v praxi z hlediska následujících oblastí:
Na domovských stránkách symposia je k dispozici podrobný program symposia a přehled prezentovaných posterů .
Pořádání konference podpořili následující sponzoři
Agilent Technologies
Waters
DiagnoSwiss SA
Shimadzu Deutschland GmbH
Thermo Electron / Pragolab and Spectronex
Applied Biosystems
Varian
Elsevier GmbH
HPST s.r.o.
Chromservis s.r.o.
INGOS s.r.o.
Intertec s.r.o.
LECO Instrumente Plzen s.r.o.
LGC Promochem
M.G.P. s.r.o.
Maneko s.r.o.
Merck s.r.o.
Neogen Europe Ltd.
R-Biopharm AG
Sigma-Aldrich s.r.o
SYPOCH s.r.o.
T & F Informa
Budweiser Budvar Czech Brewery