Bezpečnost potravin

Centrum pro kvalitu ve zdravotnictví

Vydáno: 24. 9. 2004
Autor:

Posláním centra je tvořit a spravovat informace týkající se kvality a bezpečnosti ve zdravotnictví jako zdroje pro své spolupracovníky i pro všechny, které tato oblast zajímá, napomáhat při tvorbě zdravotnických indikátorů a standardů, nabízet a rozšiřovat mezinárodně uznávané metody, modely a systémy sloužící k zavedení a kontinuálnímu rozvoji kvality a bezpečnosti ve zdravotnictví, poskytovat vzdělávání […]

Posláním centra je tvořit a spravovat informace týkající se kvality a bezpečnosti ve zdravotnictví jako zdroje pro své spolupracovníky i pro všechny, které tato oblast zajímá, napomáhat při tvorbě zdravotnických indikátorů a standardů, nabízet a rozšiřovat mezinárodně uznávané metody, modely a systémy sloužící k zavedení a kontinuálnímu rozvoji kvality a bezpečnosti ve zdravotnictví, poskytovat vzdělávání a výcvik v oblastech, kterými se zabývá, zkoumat a vyhodnocovat úroveň kvality a míry bezpečnosti poskytovaných zdravotnických služeb.

Více informací: http://www.szu.cz/cekz/index.php